Velkommen til ny student i praksis hos Fjeldstad Psykologsenter


Hei, mitt navn er Jona Petrikke og jeg er en psykologistudent som har praksisplass ved Fjeldstad Psykologsenter.
 
Jeg har alltid hatt en fasinasjon for mennesker og våre individuelle opplevelser av verden. Vi lever i en kompleks sosial verden, som jeg forsøker å skape mer forståelse rundt. Gjennom psykologi ønsker jeg å lære hvordan vi fungerer og hvorfor vi gjør som vi gjør.
 
Psykologi er ett bredt emne som kan anvendes i de fleste yrker. Som mange andre har jeg ikke helt funnet ut hvilken vei jeg ønsker å gå. På den ene siden er der mange spennenes tema jeg kunne tenkt meg å forske på, som hukommelse og Alzheimers sykdom. På den andre siden ønsker jeg å arbeide som psykolog med en terapeutisk tilnærming, med muligheten til å hjelpe, og bedre livskvaliteten til andre.
 
Jeg gleder meg til en spennende praksisperiode ved Fjeldstad Psykologsenter der jeg får mulighet til å utvikle meg gjennom andre dyktige mennesker.

Siste nytt

Skam

Det er ofte på kvelden, når jeg prøver å sove, at jeg skammer meg. Det kan være noe jeg sa, noe jeg gjorde eller ett

Les mer

Gruppe: Selvfølelse

Vi starter opp en ny gruppe hos Fjeldstad Psykologsenter. I denne gruppen får du utforske og jobbe med din egen selvfølelse. Selvfølelsen vår utvikles og

Les mer

Yoga og avspenning

Vi starter opp 3 nye eksklusive og små yoga- kurs i midten av januar. Det blir kurs på mandag formiddag, onsdag morgen og ettermiddag. Dette

Les mer